Tijdens de Nationale Sportweek van 20 t/m 29 september 2019 is er een beweegchallenge voor basisscholen en verpleeghuizen en openen diverse sportaanbieders de deuren.

Beweegchallenge

Van 20 t/m 29 september vindt de Nationale Sportweek (NSW) van 2019 plaats. Dit is een week waarin iedereen, van jong tot oud, gestimuleerd wordt om (meer) te bewegen. Omdat wij het belang van bewegen ook graag onder de aandacht brengen bij scholen en verpleeghuizen, ontvangen zij eind augustus/begin september onze Nationale Sportweek Challenge. Op deze manier staat het belang van bewegen iedere dag even op een leuke en actieve manier in de spotlight met iedere dag een andere oefening.

Programma Nationale Sportweek

Wij nodigen alle sporters uit om iemand mee te nemen naar hun sportaanbod. Sporters (van jong tot oud) zijn namelijk de beste ambassadeurs voor het sport- en beweegaanbod. Daarnaast nodigen wij iedereen die nog opzoek is of gewoon een keer uit interesse iets wil uitproberen, van harte uit om dit tijdens de Nationale Sportweek te doen. Zowel in de krant als op onze website volgt in september het programma van de Nationale Sportweek

Informatie voor sportaanbieders

De Nationale Sportweek is de week om inwoners van jong tot oud te informeren over het sport- en beweegaanbod in de Oude IJsselstreek. Om te laten zien wat er allemaal is, hebben wij in week 37 een stuk in de Oude IJsseltreek Vizier gereserveerd voor jullie sportaanbieders. Dit is dus een mooie en makkelijke kans om ook uw vereniging/organisatie ook onder de aandacht te brengen!

Gratis promotie: Via dit formulier (klik hier) geeft u één of twee activiteiten aan ons door, dit mogen ook reguliere trainingen/lessen zijn. Wij bundelen deze activiteiten in een overzicht en dat plaatsen wij in de krant. Aanmelden kan t/m 1 september.

Leden als ambassadeurOok kunt u eigen leden, ‘de beste ambassadeurs’, uitnodigen om iemand mee te nemen. Om dit laatste te ondersteunen, kunt u hier gratis kaarten aanvragen waarmee leden iemand kunnen uitnodigen. Kaarten bestellen kan t/m 25 augustus.

TekstballonOp FacebookInstagram en Twitter laten wij regelmatig zien waar wij mee bezig zijn. Daarnaast is aanmelden voor onze nieuwsbrief, die wij zes keer per jaar  verstuern, ook een goed idee.