In de Oude IJsselstreek zijn er ook sportaanbieders met een uniek aanbod. Dit betekent dat ze extra begeleiding bieden en/of een aangepast sportaanbod hebben. Om het vinden van een sportaanbieder makkerlijker te maken, zijn wij deze aan het bundelen op onze website. Let op; De hieronder weergegeven lijst is nog niet compleet.

 

Terborg

V.A.S. de IJsseltreek in Terborg en Varsseveld:
Deze vereniging biedt in de Oude IJsselstreek in Terborg en Varsseveld zwemmogelijkheden voor kinderen, jeugd en volwassenen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. 

  

Ulft

Atletiek bij Atletico’73:
Heeft op de vrijdagavond een atletiektrainingen voor kinderen/jeugd met autisme. Daarnaast is Atletico'73 een vereniging die graag per individu meekijkt en denkt in mogelijkheden.

G-voetbal bij SDOUC:
Heeft op de woensdagavond voetbaltrainingen voor kinderen/jeugd met een lichamelijke of verstandelijke beperking. 

 

Varsseveld

V.A.S. de IJsseltreek in Varsseveld en Terborg:
Deze vereniging biedt in de Oude IJsselstreek in Terborg en Varsseveld zwemmogelijkheden voor kinderen, jeugd en volwassenen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. 

Volleybal4All bij V.C.V.:
Kinderen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking kunnen bij V.C.V. in een kleine groep volleyballen. De training vindt plaats op de woensdagmiddag.

 

Helpgewoon Buurtsport

Iedereen (van jong tot oud) kan een reden hebben waarom het niet lukt om aan te sluiten bij een sportaanbieder of één van onze activiteiten. Heeft u hulp nodig of kent u iemand die hulp nodig heeft? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag met deze hulpvraag. Kinderen van 4 t/m 16 jaar ondersteunen wij hierin vanuit het programma De Verenigers. Naast het organiseren van diverse activiteiten en clinics om sporten uit te kunnen proberen, biedt de buurtsportcoach ook persoonlijke begeleiding en ondersteuning bij het vinden van een passende sportaanbieder.

Logo De Verenigers - Helpgewoon Buurtsport