Onze niet wekelijkse activiteiten staan weergegeven in deze agenda. Voor meer activititen voor kinderen kunt u kijken op Sjors Sportief & Creatief (sjorssportief.nl) en voor het aanbod voor volwassen en senioren (zoals beweegtuinen en wandelgroepen) kunt u contact met ons opnemen.

Uiteraard volgen wij ook de berichten vanuit het RIVM in de gaten en worden de activiteiten binnen de richtlijnen georganiseerd.

September 2020
18 t/m 27 september: Nationale Sportweek

Logo Nationale SportweekTijdens de Nationale Sportweek (NSW) zetten verschillende verenigingen/sportaanbieders hun deuren weer open! Schroom niet en doe vrijblijvend mee aan een of meer opentrainingen om te kijken welke sport bij jou past! Klik hier meer informatie.

Sportmix

In september en oktober vinden er weer verschillende Sportmixen plaats, meer informatie volgt.

Oktober 2020
Nieuw aanbod Sjors Sportief & Creatief

Logo SjorsIn de laatste week van september ontvangen alle basisschoolkinderen de nieuwe Sjors Sportief & Creatief boekjes. En vanaf oktober kunnen kinderen zich weer in schrijven voor de te gekke sportieve- en culturele activiteiten! Kijk voor alle activiteiten op: https://www.sjorssportief.nl/activiteiten?gemeente%5B0%5D=67

November 2020
November: Pietengym

Na het succes van vorig jaar, organsieren wij ook dit jaar een Pietengymochtend in Sporthal de IJsselweide in Gendringen. Tijdens een deze zaterdagochtend leren kinderen wat de pieten wat ze moeten kunnen om aan de slag te gaan als hulp piet. Hierbij halen ze allenaam het pietendiploma en verdienen ze natuurlijk een klein cadeautje! De exacte datum en meer informatie volgt t.z.t.

December 2020
 

Nieuws en Socialmedia Helpgewoon BuurtsportOp FacebookInstagram en Twitter laten wij regelmatig zien waar wij mee bezig zijn. Daarnaast is aanmelden voor onze nieuwsbrief, die wij zes keer per jaar  verstuern, ook een goed idee.