Sinds 2015 werken er buurtsportcoaches in de gemeente Oude IJsselstreek. Het team bestaat op dit moment uit vier buurtsportcoaches en drie vakdocenten lichamelijke opvoeding. Verder wordt het team ieder jaar aangevuld met enthousiaste stagiaires vanuit het CIOS, het Graafschap College en de HAN. 

 
Paulien Christ-Verheij
foto: Paulien Verheij

Paulien is in 2015 afgestudeerd aan het CIOS te Arnhem. Hier heeft ze zich gespecialiseerd in de buurt, onderwijs en sport cirkel. Daarvoor heeft ze de opleiding SPW afgerond. Daarnaast heeft ze afgelopen mei 2022 haar CALO diploma behaald. In de avonduren werkt ze bij de Varsseveldse gymnastiekvereniging VGV en daarnaast is ze regionaal jurylid dames turnen en landelijk jurylid Acrobatische gymnastiek. In de vrije uren is Paulien te vinden bij de sportschool of dansstudio.

Je kan bij Paulien terecht voor de volgende projecten: Koningsspelen, Sportdagen basisscholen, Jeugdfonds Sport en Cultuur, Pumptrackbaan, Nationale Sportweek, Speelpleincoach, Sjors
                                                      Sportief & Creatief en Slimmer kids.
 

Geke van Liere - Schuurman
foto: Geke Schuurman

Geke is in 2016 afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen voor de opleiding Sport- en Bewegingseducatie (tegenwoordig Sportkunde). Daarvoor heeft ze het CIOS te Arnhem afgerond. De combinatie van deze opleidingen zorgt voor een brede kennis over het inzetten van sport als middel voor verschillende doelgroepen. Daarnaast is ze op hoog niveau gevoetbald.

Je kan bij Geke terecht voor de volgende projecten: Uniek Sporten, diverse sportstimuleringsprojecten, inzet vakdocenten op basisscholen, integratie statushouders, verenigingsondersteuning en Lokaal Sportakkoord.

Dennis Kock
foto: Dennis Kock

Dennis is in 2018 afgestudeerd aan de HAN voor de opleiding Sport, Gezondheid en Management met als uitstroomprofiel talent. Tijdens zijn studie heeft hij al een half jaar stage gelopen bij Helpgewoon Buurtsport. Dennis geeft in zijn vrije tijd trainingen bij voetbalclub Ulftse Boys.

Je kan bij Dennis terecht voor de volgende projecten: Beweeguren in beweegtuinen, Fittesten, Vitaal veilig wonen, Slimmer en Wandelgroepen, Valpreventie, verenigingsondersteuning, Sportief Buurthuis IJsselweide en de (Be)Leef & Beweeg Fair. 

Jennifer Wevers

Jennifer is in 2016 afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen voor de opleiding Academie Lichamelijke Opvoeding (ALO). In de lessen Bewegingsonderwijs hoopt ze leerlingen op jonge leeftijd enthousiast te kunnen maken voor sporten en bewegen, waarin plezier centraal staat. In haar vrijetijd is ze voornamelijk druk met voetbal en in de winter gaat ze er graag op uit om te snowboarden in Oostenrijk.

Je kan bij Jennifer terecht voor de volgende projecten: Bewegingsonderwijs (gymlessen) en Gym Extra.

Kelly Klein Goldewijk

Foto van KellyKelly is in 2016 afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen voor de opleiding Sport- en Bewegingseducatie (tegenwoordig Sportkunde). Ze
houdt ervan om sport in te zetten als middel om een betere leefstijl te creëren bij inwoners. Naast haar werk als buurtsportcoach is ze ook actief als leefstijlcoach/personal trainer en is ze een fanatieke handbalster.

Je kan bij Kelly terecht voor de volgende projecten: Vitaliteitsprojecten, Sjors Sportief & Creatief, Nationale Sportweek, Speelpleincoaches, Sportcarrousel en motorische testen.

Marjel Vreman

Marjel is in 2009 afgestudeerd aan de Calo te Zwolle. In haar lessen bewegingsonderwijs staat plezier voorop, om op deze manier tot (beter) bewegen te komen. Marjel geeft in haar vrije tijd turnlessen bij VGV Varsseveld, mag graag skiën of een heerlijk boek lezen. 

Je kan bij Marjel terecht voor de volgende projecten: Bewegingsonderwijs (gymlessen)

Stagiairs

Keurmerk erkend leerbedrijf

Helpgewoon Buurtsport is een officieel erkend leerbedrijf en aangesloten bij de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Wil jij de kans krijgen je vakmanschap te leren bij Helpgewoon Buurtsport? Neem dan contact met ons op!

 Stagiaire: "Dankzij de vrijheid en de goede begeleiding heb ik een fijne stage gehad, bedankt voor de leuke en leerzame tijd."

Nieuws en Social Media Helpgewoon BuurtsportHeb jij, als inwoner, sportaanbieder, school of organisatie een hulpvraag of idee?
Laat het ons dan weten! Want wij werken graag vraaggericht samen.

 »» Volg ons op Instagram en Facebook voor het laaste nieuws.