Sinds 2015 werken er buurtsportcoaches in de gemeente Oude IJsselstreek. Het team bestaat op dit moment uit vier buurtsportcoaches en ieder schooljaar wordt het team aangevuld met enthousiaste stagiaires vanuit het CIOS, het Graafschap College en de HAN. 

Larissa Wijkamp - Hooijman

foto: Larissa Wijkamp HooijmanLarissa is in 2012 afgestudeerd als Sport- en Gezondheidsmanager aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, met uitstroomprofiel sportmanagement. Larissa geeft ook al een aantal jaren de groepsles Body Balance bij het sportcentrum Kei-Fit te Gendringen. In haar vrije tijd vindt ze het leuk om gezellige dingen te doen met vrienden en er met de racefiets op uit te gaan. 

U kunt bij Larissa terecht voor de volgende projecten: Beweeguren in beweegtuinen, Integratie statushouders, Slimmer, IJsselweide Sportief Buurthuis, Fittesten, Vitaal veilig wonen en Wandelgroepen. 

 Paulien Christ-Verheij
foto: Paulien Verheij

Paulien is in 2015 afgestuurd aan het CIOS te Arnhem. Hier heeft ze zich gespecialiseerd in de buurt, onderwijs en sport  cirkel. Daarvoor heeft ze de opleiding SPW afgerond. In de avonduren werkt ze bij de Varsseveldse gymnastiekvereniging VGV en daarnaast is ze regionaal jurylid dames turnen en landelijk jurylid Acrobatische gymnastiek. In de vrije uren is Paulien te vinden bij de sportschool of dansstudio.

U kunt bij Paulien terecht voor de volgende projecten: Koningsspelen, Jeugdfonds Sport en Cultuur, Club Extra, Naschools sportaanbod, Nationale Sportweek, Pauze spelen, Sjors Sportief & Creatief, Slimmer kids en Sportinstuiven.
 

Geke Schuurman
foto: Geke Schuurman

Geke is in 2016 afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen voor de opleiding Sport- en Bewegingseducatie (tegenwoordig Sportkunde). Daarvoor heeft ze het CIOS te Arnhem afgerond. De combinatie van deze opleidingen zorgt voor een brede kennis over het inzetten van sport als middel voor verschillende doelgroepen. Daarnaast is ze een fanatieke voetbalster.

U kunt bij Geke terecht voor de volgende projecten: Uniek Sporten, sportstimuleringsprojecten op basisscholen, statushouders, IJsselweide Sportief Buurthuis, Jeugdfonds Sport en Cultuur, Nationale Sportweek, Sjors Sportief & Creatief, Zit met Pit en de (Be)Leef & Beweeg Fair.

Dennis Kock
foto: Dennis Kock

Dennis is in 2018 afgestudeerd aan de HAN voor de opleiding Sport, Gezondheid en Management met als uitstroomprofiel talent. Tijdens zijn studie heeft hij al een half jaar stage gelopen bij Helpgewoon Buurtsport. Dennis geeft in zijn vrije tijd trainingen bij voetbalclub Ulftse Boys.

U kunt bij Dennis terecht voor de volgende projecten: Beweeguren in beweegtuinen, Fittesten, Vitaal veilig wonen, Slimmer en Wandelgroepen, Valpreventie en de (Be)Leef & Beweeg Fair. 

 

Stagiairs

Keurmerk erkend leerbedrijfIn het schooljaar 2019-2020 zijn er zes stagiairs (vauit het Graafschap College, het CIOS en de HAN) bij ons actief. Zij werken ieder aan een eigen opdracht, gericht op het activeren van inwoners van de gemeente Oude-IJsselstreek. Daarnaast is er een projectgroep van vier stagiairesvanuit de HAN werkzaam voor de (Be)Leef & Beweeg Fair en werken we met één klas van het Graafschap College aan de Koningsspelen en diverse (kleine) evenementen.

Coƶperatie Helpgewoon Buurtsport is een officieel erkend leerbedrijf en aangesloten bij de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Wil jij de kans krijgen je vakmanschap te leren bij Helpgewoon Buurtsport? Neem dan contact met ons op!

 Stagiaire: "Dankzij de vrijheid en de goede begeleiding heb ik een fijne stage gehad,
bedankt voor de leuke en leerzame tijd."

Nieuws en Social Media Helpgewoon BuurtsportOp FacebookInstagram en Twitter laten wij regelmatig zien waar wij mee bezig zijn. Daarnaast is aanmelden voor onze nieuwsbrief, die wij zes keer per jaar versturen, ook een goed idee.