Sinds 2015 werken er buurtsportcoaches in de gemeente Oude IJsselstreek. Het team bestaat op dit moment uit vier buurtsportcoaches en ieder schooljaar wordt het team aangevuld met enthousiaste stagiaires vanuit het CIOS, het Graafschap College en de HAN. 

Vacature Buurtsportcoach: Voor zwangerschapsverlof zijn wij opzoek naar een buurtsportcoach, klik hier voor meer informatie.

Larissa Wijkamp - Hooijman

foto: Larissa Wijkamp HooijmanLarissa is in 2012 afgestudeerd als Sport- en Gezondheidsmanager aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, met uitstroomprofiel sportmanagement. Larissa geeft ook al een aantal jaren de groepsles Body Balance bij het sportcentrum Kei-Fit te Gendringen. In haar vrije tijd vindt ze het leuk om gezellige dingen te doen met vrienden en er met de racefiets op uit te gaan. 

U kunt bij Larissa terecht voor de volgende projecten: Beweeguren in beweegtuinen, Integratie statushouders, Slimmer, IJsselweide Sportief Buurthuis, Fittesten, Vitaal veilig wonen en Wandelgroepen. 

 
Paulien Christ-Verheij
foto: Paulien Verheij

Paulien is in 2015 afgestuurd aan het CIOS te Arnhem. Hier heeft ze zich gespecialiseerd in de buurt, onderwijs en sport  cirkel. Daarvoor heeft ze de opleiding SPW afgerond. In de avonduren werkt ze bij de Varsseveldse gymnastiekvereniging VGV en daarnaast is ze regionaal jurylid dames turnen en landelijk jurylid Acrobatische gymnastiek. In de vrije uren is Paulien te vinden bij de sportschool of dansstudio.

U kunt bij Paulien terecht voor de volgende projecten: Koningsspelen, Jeugdfonds Sport en Cultuur, Club Extra, Naschools sportaanbod, Nationale Sportweek, Speelpleincoach, Sjors Sportief & Creatief, Slimmer kids en Sportcarrousel.
 

Geke Schuurman
foto: Geke Schuurman

Geke is in 2016 afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen voor de opleiding Sport- en Bewegingseducatie (tegenwoordig Sportkunde). Daarvoor heeft ze het CIOS te Arnhem afgerond. De combinatie van deze opleidingen zorgt voor een brede kennis over het inzetten van sport als middel voor verschillende doelgroepen. Daarnaast is ze een fanatieke voetbalster.

U kunt bij Geke terecht voor de volgende projecten: Uniek Sporten, sportstimuleringsprojecten op basisscholen, statushouders, IJsselweide Sportief Buurthuis, Jeugdfonds Sport en Cultuur, Nationale Sportweek, Sjors Sportief & Creatief, Zit met Pit en de (Be)Leef & Beweeg Fair.

Dennis Kock
foto: Dennis Kock

Dennis is in 2018 afgestudeerd aan de HAN voor de opleiding Sport, Gezondheid en Management met als uitstroomprofiel talent. Tijdens zijn studie heeft hij al een half jaar stage gelopen bij Helpgewoon Buurtsport. Dennis geeft in zijn vrije tijd trainingen bij voetbalclub Ulftse Boys.

U kunt bij Dennis terecht voor de volgende projecten: Beweeguren in beweegtuinen, Fittesten, Vitaal veilig wonen, Slimmer en Wandelgroepen, Valpreventie en de (Be)Leef & Beweeg Fair. 

Jennifer Wevers

Jennifer is in 2016 afgestuurd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen voor de opleiding Academie Lichamelijke Opvoeding (ALO). In de lessen Bewegingsonderwijs hoopt ze leerlingen op jonge leeftijd enthousiast te kunnen maken voor sporten en bewegen, waarin plezier centraal staat. In haar vrijetijd is ze voornamelijk druk met voetbal en in de winter gaat ze er graag op uit om te snowboarden in Oostenrijk.

U kunt bij Jennifer terecht voor de volgende projecten: Bewegingsonderwijs en Gym Extra.

Jordi Sticker

                        Jordi is in 2020 afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen voor de opleiding Docent Lichamelijke                                      Opvoeding. Daarvoor heeft hij de Sport&Bewegen afgerond aan het Graafschap College. Hij vind het leuk om kinderen te                          motiveren om beter te gaan bewegen en ze te laten ervaren hoe leuk bewegen kan zijn. Hij voetbalt al sinds zijn 4e in                              Dinxperlo en heeft in 2020 de overstap mogen maken naar Silvolde. In zijn vrije tijd ziet hij graag zijn vrienden. 

                        U kunt bij Jordi terecht voor de volgende projecten: Bewegingsonderwijs

 

Kelly Klein Goldewijk

Foto van Kelly                Kelly is in 2016 afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen voor de opleiding Sport- en Bewegingseducatie (                     tegenwoordig Sportkunde). Ze houdt ervan om sport in te zetten als middel om een betere leefstijl te creĆ«ren bij inwoners.                     Naast haar werk als buurtsportcoach is ze ook actief als leefstijlcoach/personal trainer en is ze een fanatieke handbalster.

                 U kunt bij Kelly terecht voor de volgende projecten: Uniek sporten, Integratie statushouders, Beweeguren in beweegtuinen,                     Sjors Sportief & Creatief, Jeugdfonds sport en cultuur, Sportcarrousel.

Stagiairs

Keurmerk erkend leerbedrijfIn het schooljaar 2019-2020 zijn er zes stagiairs (vauit het Graafschap College, het CIOS en de HAN) bij ons actief. Zij werken ieder aan een eigen opdracht, gericht op het activeren van inwoners van de gemeente Oude-IJsselstreek. Daarnaast is er een projectgroep van vier stagiairesvanuit de HAN werkzaam voor de (Be)Leef & Beweeg Fair en werken we met één klas van het Graafschap College aan de Koningsspelen en diverse (kleine) evenementen.

Coƶperatie Helpgewoon Buurtsport is een officieel erkend leerbedrijf en aangesloten bij de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Wil jij de kans krijgen je vakmanschap te leren bij Helpgewoon Buurtsport? Neem dan contact met ons op!

 Stagiaire: "Dankzij de vrijheid en de goede begeleiding heb ik een fijne stage gehad,
bedankt voor de leuke en leerzame tijd."

Nieuws en Social Media Helpgewoon BuurtsportOp FacebookInstagram en Twitter laten wij regelmatig zien waar wij mee bezig zijn. Daarnaast is aanmelden voor onze nieuwsbrief, die wij zes keer per jaar versturen, ook een goed idee.