Sport & Corona

We merken dat het nu lastig is om in beweging te blijven. Om deze reden hebben wij hieronder een aantal opties staan om toch op een andere manier in beweging te komen.

Beweegplanner

In de eerste en tweede lockdown hebben wij een beweegplanner ontwikkeld voor volwassenen, senioren en/of ouderen. Verschillende bewegingen om deze om de dag of iedere dag uit te voeren. 

Beweegbingo

De beweegbingo is gemaakt voor de leerlingen van het basisonderwijs maar is voor iedere leeftijd uit te voeren. Probeer om de dag of iedere dag een van de activiteiten uit te voeren. 

Spel je naam workout

De spel je naam Work-out is ook ontwikkeld voor de leerlingen van het basisonderwijs en is gekoppeld aan de beweegbingo (Dit is een van de activitieten op de bingo). Iedere letter staat voor een oefening met een aantal herhalingen. Door je naam te spellen met deze oefening heb je een mooie work-out erop zitten. 

wandelroute Ulft

Een wandelroute om Ulft te verkennen met een aantal afbeeldingen van de omgeving. Het lijkt dan ook een soort zoektocht tijdens de route. 

Wandelbingo

Vergelijkbaar met de wandelroute in Ulft. Tijdens de route vragen we je allert te zijn op je omgeving. Zoek zo snel mogelijk de afbeeldingen tijdens je wandeling. Neem voor de verandering een keer een andere route. Zo kan je de deze bingo vaker uitvoeren in een andere omgeving. Ook erg leuk om samen met je kinderen te doen.

Welke regels zijn er nu door de overheid binnen de sport?

Klik hier voor een ovezicht van de protocollen die zijn opgesteld door NOC*NSF en de VSG: www.nocnsf.nl/sportprotocol