Op deze pagina staan verschillende initatieven waar u als sportaanbieder goed bij kunt aansluiten. Naast kinderen en jeugd zijn er ook initiatieven waarmee u zich op volwassenen en senioren kunt richten.  

Verder gaan wij graag met u in gesprek om te kijken waar kansen liggen. Tekstballon

Sportcafé (bijeenkomsten)

In maart 2019 hebben wij in samenwerking met met Achterhoek in Beweging, Atletico’73 en AutismeAandacht het 1e sportcafé Uniek Sporten Oude IJsselstreek georganisseerd. Indien er een bepaalde hulpvraag speelt bij sportaanbieders/leden/vrijwilligers, dan horen wij dat graag. Bij voldoende interesse organiseren wij graag een nieuw Sportcafé waarbij er aandacht wordt besteed aan dat onderwerp. 

Nationale Sportweek 20-29 sept. 2019

Logo Nationale SportweekDe Nationale Sportweek is de week om inwoners van jong tot oud te informeren over het sport- en beweegaanbod in de Oude IJsselstreek. Om te laten zien wat er allemaal is, hebben wij in week 37 een stuk in de Oude IJsseltreek Vizier gereserveerd voor jullie sportaanbieders. Dit is dus een mooie en makkelijke kans om ook uw vereniging/organisatie ook onder de aandacht te brengen!

Gratis promotie: Via dit formulier (klik hier) geeft u één of twee activiteiten aan ons door, dit mogen ook reguliere trainingen/lessen zijn. Wij bundelen deze activiteiten in een overzicht en dat plaatsen wij in de krant. Aanmelden kan t/m 1 september.

Leden als ambassadeur: Ook kunt u eigen leden, ‘de beste ambassadeurs’, uitnodigen om iemand mee te nemen. Om dit laatste te ondersteunen, kunt u hier gratis kaarten aanvragen waarmee leden iemand kunnen uitnodigen. Kaarten bestellen kan t/m 25 augustus.

Sjors Sportief & Creatief

Logo Sjors Sportief en CreatiefVanaf nu tot 1 september heeft u weer de mogelijkheid om uw activiteit aan te melden. In de bijlage van deze mail vindt u alle informatie over het aanmelden van uw activiteit. Dit werkt het zelfde als vorig jaar, dus als u al een account heeft kunt u deze gewoon weer gebruiken. Aanmelden kan op www.sportstimulering.nl.

Let op! De planning is als volgt:
Vanaf heden tot 1 september 2019 » Aanbieders kunnen de activiteit(en) opgeven;
2 t/m 8 september 2019 » Aanbieders controleren hun eigen pagina die per mail wordt toegestuurd;
25 t/m 27 september 2019 » Boekjes worden aan alle kinderen uit gemeente uitgedeeld in de klas;
30 september 2019 » Kinderen kunnen zich vanaf nu digitaal inschrijven;
Van 1 oktober tot zomervakantie » Kennismakingsactiviteiten worden op locatie van aanbieder zelf uitgevoerd

Kick-Off evenement op 31 augustus

Logo Kidsfabriek UlftOp 31 augustus houden we in samenwerking met de Kidsfabriek de Kick-Off van Sjors Sportief/Creatief 2019-2020. Tijdens deze middag kunnen kinderen van 10.00 tot 16.00 uur kennismaken met sport- en cultuuraanbieders uit de Oude IJsselstreek. Dit evenement is niet commerciĆ«el van opzet, gratis toegankelijk en voor verenigingen geweldig platform om zich te profileren. Voor meer informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met de organisatie: kidsfabriek@ssp-hal.nl

Sportaanbod in beeld

Op onze website willen wij inwoners uit de Oude IJsselstreek graag laten zien welke sport- en beweegmogelijkheden er zijn. Staat uw aanbod er nog niet tussen, dan horen wij dat graag! Onder het kopje sportaanbod vindt u de informatie die wij inwoners bieden.

Overige activiteiten/evenementen

Verder organiseren wij gedurende het jaar diverse activiteiten/evenementen waar we ook graag sportaanbieders bij betrekken. Mocht er interesse zijn om deel te nemen aan bijv. de Koningsspelen, Sportinstuiven, de (Be)Leef & Beweeg Fair of de Nationale Buitenspeeldag, dan horen wij dat graag.

Samen sta je sterker

Graag kijken wij ook met sportaanbieders naar kansen om te werken aan gezonde en vitale verenigingen en een sportief en gezond leefklimaat. Ons buurtsportnetwerk groeit en daarmee kunnen wij u wellicht ook helpen. Daarnaast kunnen wij ondersteunen in de communicatie door informatie via onze Social Media kanalen te delen en/of informatie toe te voegen aan onze agenda op de website of onze nieuwsbrief.

Nieuws en socialmedia Helpgewoon BuurtsportOp FacebookInstagram en Twitter laten wij regelmatig zien waar wij mee bezig zijn. Daarnaast is aanmelden voor onze nieuwsbrief, die wij zes keer per jaar versturen, ook een goed idee.