De avond is bedoeld voor trainers, begeleiders, bestuurders, vrijwilligers en studenten die temaken hebben met sporten met mensen met een beperking. Het sportcafé is gratis vindt plaats op vrijdag 29 maart 2019 van 17.40 uur tot 20.30 uur bij Atletico’73 in Gendringen.

Let op: aanmelden is nog mogelijk, u bent van harte welkom

Uitnodiging voor sportcafé Uniek Sporten in de Oude IJsselstreek
Logo Uniek Sporten

Helpgewoon Buurtsport organiseert in samenwerking met Achterhoek in Beweging, Atletico’73 en AutismeAandacht op vrijdag 29 maart het 1e sportcafé Uniek Sporten Oude IJsselstreek. Tijdens de sportcafé-bijeenkomsten wordt telkens een ander onderwerp onder de aandacht gebracht. Het sportcafé is dan ook een ideale gelegenheid om uw kennis te vergroten en ervaringen te delen met andere betrokkenen. Tijdens deze avond krijgt u een kijkje in de keuken van Atletico’73 en delen Jan Jolink en Ceril Katuin hun kennis met u.

Voor wie?
De avond is bedoeld voor trainers, begeleiders, bestuurders, vrijwilligers en studenten die te maken hebben met sporten met mensen met een beperking. Deze uitnodiging mag u dus ook zeker doorsturen naar geïntereseerden. 

Locatie
Het sportcafé vindt plaats op vrijdag 29 maart 2019 van 17.40 uur tot 20.30 uur bij Atletico’73 in Gendringen, Waalsraat 5 (voor de oplettende lezer, deze avond stond gepland op 15 maart, maar is verschoven naar 29 maart i.v.m. de sportverkiezing Oude IJsselstreek).

Programma
17.40 uur: inloop » Tijdens de inloop kunt u de start van de Dalindgroep training meemaken en daarbij kennis maken met het contact van ouders en deelnemers met de trainers.

18.00 uur: kijk en leer » Leren door te kijken wat er in de praktijk daadwerkelijk gebeurt. Hiervoor gaan we kijken bij de atletiektraining van de Dalindgroep.

19.00: bijscholing met tips & tricks
 » Jan van Atletico ’73 en Ceril van AutismeAandacht delen hun kennis met u. Want wat zijn de tips en tricks om een training aan te laten aansluiten bij de doelgroep? En wat heeft u hiervan net zelf al gezien? Een belangrijk aspect voor een succesvolle sportbeleving is het beiden van structuur. Dit klinkt wellicht logisch, maar hoe pak je dit? En waar moet je allemaal op letten?

20.15 uur: afsluiting en vervolg » Hoe werd deze avond ervaren en welke behoeftes zijn er voor vervolg avonden? Bij voldoende interesse (min. 4 personen) willen we kijken of een ‘Train de Trainer-cursus’ gerealiseerd kan worden.

20.30-21.00 uur: netwerken » Voor wie wil, is er nog de mogelijkheid om te netwerken.

Aanmelden en meer info

Er zijn aan deze bijeenkomst (inclusief soep & brood) geen kosten verbonden alleen de consumpties zijn voor eigen rekening. Wij informeren de sporters van de Dalindgroep graag over hoeveel mensen er komen kijken naar hun training. Hiervoor graag onderstaande informatie mailen naar g.schuurman@helpgewoon.nl.

Naam:

Vereniging:

Functie:

Vraag*:

*Mochten jullie al vragen hebben, zodat wij ons goed kunnen voorbereiden en de avond nog effectiever kunnen benutten, dan horen wij dit graag. 

Tot ziens op vrijdag 29 maart 17:40 uur bij het Sportcafé Uniek Sporten Oude IJsselstreek!

Deze avond is een samenwerking van: Helpgewoon Buurtsport, Achterhoek in Beweging, Atletico'73 en AutismeAandacht.

Logo Helpgewoon BuurtsportLogo Autisme AandachtLogo Achterhoek in BewegingLogo Atletico 73