Aan alle sportverenigingen: doe mee en vul de vragenlijst in!

De Achterhoekse sportverenigingsmonitor

Van 6 april tot 1 mei 2020 kunnen alle sportverenigingen in de Achterhoek deelnemen aan de Achterhoekse verenigingsmonitor. Het doel van de verenigingsmonitor is om in kaart te brengen hoe sportverenigingen in de Achterhoek ervoor staan èn om de resultaten te gebruiken voor het ondersteunen van sportverenigingen op thema’s die spelen.

De afgelopen maanden hebben de 8 samenwerkende gemeenten in de Achterhoek, sportservice organisaties in de regio en combinatiefunctionarissen/buursportcoaches onder aanvoering van Achterhoek in Beweging gewerkt aan de inhoud van de monitor. Elke sportvereniging ontvangt vanaf 6 april een e-mail met daarin de vraag om deel te nemen.

Aan alle sportverenigingen: doe mee en vul de vragenlijst in. Jouw gegevens dragen bij het opbouwen van een regiobeeld en helpt om zaken voor jouw vereniging nog beter te organiseren.

Voor vragen over de verenigingsmonitor kunt u contact opnemen met de co├Ârdinator Achterhoekse Sportmonitor via laura.jonker@achterhoekinbeweging.nl of met uw contact bij de gemeente.