Een ALO diploma en 2 dagen beschikbaar? Lees dan verder!

Vacature LO docent primair onderwijs

Weet jij als docent LO hoe je basisschoolleerlingen kan inspireren om het onderste uit de kan te halen? Zorg jij ervoor dat leerlingen met plezier naar de gymles gaan en dat het bewegingsonderwijs naar een hoger niveau gebracht wordt? Ben je creatief, enthousiast, zelfstandig, maar ook een teamplayer? Dan zijn wij opzoek naar jou! 

Waar kom je te werken?

Helpgewoon Buurtsport is een werknemerscoƶperatie met betrokken en gedreven buurtsportcoaches, die elkaar laten groeien. Helpgewoon Buurtsport geeft invulling en uitvoering aan het sportbeleid van de gemeente Oude IJsselstreek en zet vakleerkrachten bewegingsonderwijs in het primair onderwijs in.

Deze vacature is voor de gymlessen op één van de basisscholen in de gemeente Oude IJsselstreek. Deze school heeft het belang van bewegen hoog in het vaandel staan wil dat kinderen in een prettig, veilig en opvoedkundig klimaat de gelegenheid krijgen om op effectieve wijze te leren en zich te ontwikkelen op cognitief, creatief en sociaal gebied en waar aandacht is voor de individuele leerling.

Wie zoeken wij?
  • Je hebt een afgeronde ALO opleiding en je bent vanaf 01-01-2021 beschikbaar op de maandag en de dinsdag van 8:00 tot 14:00 uur.
  • Je bent een proactief, flexibel en communicatief persoon, die zowel zelfstandig als  binnen een team kan werken. Je beschikt over de nodige creativiteit en je kan het belang van sport, bewegen en een gezonde leefstijl op een enthousiaste wijze overbrengen.
  • Je staat open voor de visie van de schooldirectie en naast je functie als vakdocent deel je graag je kennis met je collega’s van Helpgewoon Buurtsport (vakdocenten en buurtsportcoaches) om zo een bijdrage te leveren aan een beweegrijke gemeente.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en je beschikt over eigen vervoer.
  • Bij voorkeur ben je woonachtig in de regio. 

Wat bieden wij?

Je bent voornamelijk op de twee locaties van deze basisschool, maar ook vanuit Helpgewoon Buurtsport staat er een team van collega’s voor je klaar. Je krijgt een verantwoordelijke baan met veel vrijheid en goede arbeidsvoorwaarden.

In eerste instantie betreft het een tijdelijke functie tot het einde van het schooljaar 2020-2021 voor twee dagen in de week. Bij voortzetting van de opdracht en goed functioneren is een verlenging mogelijk. Het salaris is conform CAO Sport schaal 8.

Solliciteren

Ben je geĆÆnteresseerd in deze baan? Twijfel niet en mail je CV en motivatiebrief voor woensdag 18 november 2020 naar buurtsport@helpgewoon.nl. Neem voor meer informatie contact op Geke Schuurman 06-82 52 48 36

Tip: deze vacature is te combineren met Sportcoach bij Zonnekinderen (klik hier).