Max vitaal is een nieuwe mascotte om het aanbod in de gemeente kenbaar te maken.

Max Vitaal

Helpgewoon Buurtsport en Stichting KiCK vinden het belangrijk dat u kennis kan maken met sportieve en creatieve activiteiten. Dit doen wij o.a. door de mascotte Max Vitaal. 

Max Vitaal houdt u op de hoogte over het sport- en cultuuraanbod in de gemeente. De verenigingen krijgen de mogelijkheid een activiteit aan te bieden die gepresenteerd wordt in de vorm van een boekje. Via dit boekje krijgt u een helder beeld van de mogelijkheden binnen de gemeente.

Dankzij diverse verenigingen en (sport)aanbieders kunt u op allerlei locaties deelnemen aan activiteiten. Het is daarbij ook leuk om uw buurman of buurvrouw mee te nemen, zodat u samen veel beweegplezier kan beleven.

Op www.actiefinoudeijsselstreek.nl kunt u het hele jaar door kijken wat er te doen is, hier worden ook nieuwe activiteiten toegevoegd.

Naast de mogelijkheid om met Max Vitaal diverse activiteiten uit te proberen, ondersteunen wij, daar waar nodig, ook graag bij de deelname voor een langere periode. Hierin bieden wij bijvoorbeeld ondersteuning in de zoektocht naar een passend aanbod.

voorkant boekje