Heb jij passie voor je vak en draag je graag bij aan de ontwikkeling en het beweegplezier van kinderen?

Vacature vakdocent

Hey, toekomstige collega! Ben jij op zoek naar een toffe en uitdagende baan in het primair onderwijs? Heb jij passie voor je vak en draag je graag bij aan de ontwikkeling en het beweegplezier van kinderen? Dat komt mooi uit! Want voor Motus Onderwijs en Helpgewoon Buurtsport zoeken wij een bevlogen vakleerkracht bewegingsonderwijs. Wij bieden een afwisselende baan waarbij je verantwoordelijk bent voor het verzorgen van de lessen bewegingsonderwijs op verschillende basisscholen in de gemeentes Winterswijk en Oude IJsselstreek.

Dit breng je mee…

• Je hebt een ALO-diploma;
• Je weet uit ervaring dat je pedagogisch sterk bent;
• Je weet leerlingen van 4 t/m 12 jaar op een creatieve manier in beweging te brengen;
• Je weet leerlingen te inspireren om te kiezen voor een actieve en gezonde levensstijl;
• Je bent een teamspeler, maar kunt ook goed zelfstandig werken;
• Je houdt van diversiteit en afwisseling en beschikt over eigen vervoer.

Dit bieden we jou…

• Een leuke baan voor 18-24 uur met veel uitdaging die start op 1 maart en loopt tot en met 8 juli 2022, maar daarna in principe verlengd zal worden. In overleg is per 1 februari starten ook mogelijk;
• Je wordt aangesteld in de functie van Docent Lichamelijke opvoeding I. Deze functie is ingeschaald in schaal 9 van de CAO Sport met een salaris van € 2.907,- bruto per maand op fulltime (38 uur) basis;
• Je hebt recht op 24 vakantiedagen conform de CAO, maar wij vullen deze aan met maar liefst 26 extra vakantiedagen;
• Een professioneel team dat ook écht aandacht heeft voor de mens achter de professional.

Wie zijn wij?

Wij bij Motus verbinden enthousiaste professionals in de sport, hun talenten, skills en ambities met de leukste opdrachtgevers. Zo helpen we sportieve professionals aan een duurzame baan waar inkomens - en werkzekerheid er voor moeten zorgen dat kwaliteit en kwantiteit aansluiten bij de behoefte van de diverse opdrachtgevers in de Achterhoek en aangrenzende regio’s.

Helpgewoon Buurtsport is een werknemerscoƶperatie met betrokken en gedreven buurtsportcoaches, die elkaar laten groeien. Als buurtsportcoaches geven wij invulling aan het sportbeleid van de gemeente Oude IJsselstreek en zetten wij vakleerkrachten bewegingsonderwijs in het primair onderwijs in. Dus ook vanuit Helpgewoon Buurtsport staat er een team van collega’s (en extra sportmaterialen) voor je klaar.

Wil jij onze nieuwe collega worden?

Solliciteren kan tot maandag 30 januari door je cv en motivatie te mailen naar info@motuspersoneel.nl