18 t/m 27 september 2020: "Sport doet iets met je!"

Tijdens de Nationale Sportweek (18 t/m 27 september 2020) laten sportaanbieders en organisaties door heel Nederland zien dat iedereen kan genieten van sport en bewegen. Want ‘sport doet iets met je’, of je nou sporter, supporter, vrijwilliger of bestuurslid bent. Ook in de Oude IJsselstreek wordt hier aandacht aangegeven. 

Beweegchallenge

Omdat wij het belang van bewegen ook graag onder de aandacht brengen, ontvangen alle basisscholen onze beweegchallenge. Op deze manier staat het belang van bewegen iedere dag even op een leuke en actieve manier in de spotlight. Iedere dag heeft een andere beweegopdracht die doormiddel van een filmpje afgespeeld kan worden in de klas.

Wie neem jij mee? Gebruik de NSW-kaarten!

Bij (bijna) iedere sportaanbieder is het mogelijk om één of meerdere keren gratis en vrijbijvend de sport uit te proberen. Helaas is de drempel om een sport- of beweegactiviteit uit te proberen toch vaak te hoog. Om dit op te lossen, nodigen wij alle sporters uit om iemand mee te nemen naar hun sportaanbod. Sporters (van jong tot oud) zijn namelijk de beste ambassadeurs voor het sport- en beweegaanbod!

PijlBestel hier alvast de NSW-kaarten voor 2020 en nodig iemand uit om met je mee te gaan.
Deze kaarten zijn gratis en worden in de eerste week van september verstuurd.


 Nationale Sportweek kaarten Nationale Sportweek Kaart

Programma Nationale Sportweek

PijlHet programma van 2020 is niet klaar, maar sportaanbieders kunnen hier al wel hun activiteit aanmelden. Ter informatie vindt u hieronder NSW-programma van 2019, deze is gepubliceerd in de Oude IJsselstreekvizier.

Programma Nationale Sportweek 2019

 

 

TekstballonOp FacebookInstagram en Twitter laten wij regelmatig zien waar wij mee bezig zijn. Daarnaast is aanmelden voor onze nieuwsbrief, die wij zes keer per jaar versturen, ook een goed idee.