Sporten voor kinderen van 6 t/m 12 jaar

Ondertussen zijn er veel verenigingen die weer trainingen aanbieden en ook wij willen de mogelijkheid om te kunnen sporten ondersteunen. Daarom kunnen kinderen uit groep 3 t/m 8 vanaf woensdag 20 mei gratis met ons sporten op Sportpark de IJsselweide. En bij voldoende animo bieden wij dit aan t/m woensdag 24 juni!

- 6  t/m 12 jaar: woensdag 15:00-16:00 uur.

Er staan allerlei verschillende sport en spelvormen op het programma, die worden verzorgd door studenten van Sport & Bewegen en het CIOS. En dit gaat plaatsvinden op beachveld en het hockeyveld. Alleen bij slecht weer gaat het niet door en is er geen vervangende activiteit.

Aanmelden is verplicht (vol = vol)

Omdat wij de regels willen handhaven is het belangrijk dat het sportprotocol wordt doorgelezen en is aanmelden verplichtAanmelden kan via buurtsport@helpgewoon.nl. 

Mail ons de volgende informatie:
- Naam;
- School;
- Leeftijd;
- Geef aan dat dit om het sporten op het sportpark gaat;
- En bevestig dat het sportprotocol is doorgelezen.

Na ontvangst van uw mail, ontvangt u binnen 2 werkdagen (wij proberen dit zo snel mogelijk) een reactie op de aanmelding zodat u weet of uw kind kan deelnemen. Zonder aanmelding is deelname helaas niet mogelijk en vol=vol.

Sportprotocol

1. Bij alles wat we doen, respecteren we de richtlijnen van het RIVM!

2. Voor ouders, verzorgers en andere belangstellenden is het (met de huidige RIVM maatregelen) niet mogelijk te komen kijken. Ook kinderen die niet aangemeld zijn voor een activiteit, zijn niet welkom.

3. Bij aanvang staat er een student of buurtsportcoach klaar bij de parkeerplaats (voor de hoofdingang van de sporthal) om de kinderen op te vangen. Na afloop kunt u uw kind op deze plek ook weer ophalen.

4. Bij slecht weer (regen) gaat de activiteit niet door en is er geen vervangende activiteit.

5. Kinderen met griep of verkoudheidsklachten mogen niet meedoen. Ook wanneer er in de thuissituatie sprake is van coronabesmetting, blijven zij thuis. Graag wel van te voren afmelden via buurtsport@helpgewoon.nl.

6. Denk ook aan alle overige tips m.b.t. hygiƫne: was je handen met zeep voor en na het sporten. Schud geen handen. Vermijd het aanraken van je gezicht. Hoest en nies in je ellenboog en gebruik papieren zakdoekjes;

7. Er wordt geen gebruik gemaakt van de kleedkamers, kantine én toiletten. Kom dus in sportkleding naar het Sportpark en ga zo ook weer naar huis. Denk er aan om sportschoenen voor buiten (geen voetbalschoenen!) of sneakers die goed zitten aan te trekken.

8. Bij een grotere groep wordt het veld ingedeeld in verschillende vakken. Het is dan belangrijk dat kinderen in hun eigen vak blijven tijdens de activiteit.

9. We maken geen gebruik van gezamenlijke bidons, graag voor jezelf een bidon of flesje water meenemen.

10. Deelname is op eigen risico en aanmelden is verplicht. Omdat er een maximaal aantal deelnemers is, ontvangt u een reactie op de aanmelding zodat u weet of uw kind kan deelnemen.

11. Wij vragen iedereen om met respect voor de regels en voor elkaar gebruik te maken van dit sportinitiatief. Geniet van de mogelijkheid om eindelijk weer te sporten en verpest het niet voor anderen. Aanwijzingen van studenten en buurtsportcoaches dienen altijd opgevolgd te worden.

 

Dit initiatief is gestart om kinderen van 6 t/m 12 jaar de mogelijkheid te bieden om te sporten. Bij voldoende animo, willen wij dit sportmoment tot en met woensdag 24 juni 2020 aanbieden. Ouder(s)/verzorger(s) worden per mail op de hoogte gehouden als er wijzigingen plaatsvinden.